Friday, December 24, 2021

Uppsats om missbruk

Uppsats om missbruk



Andra droger som inhalationsmedel, hallucinationer, lugnande medel, stimulantia, lugnande medel och kokain missbrukas också av illegala droganvändare. Nya gener hittades för överdrivet alkoholkonsumtion. Alkoholanvändningsbanor i två kohorter av U. Jag anser att familjemedlemmar bör gå med i familjeterapi eftersom det alltid finns något nytt som en person kan lära sig om sig själv. Som jag sa innan de är uttråkade och att missbruka substanser är något nytt för dem att göra. Dela med vänner uppsats om missbruk.





Slutsats:



Detta kan göra att saker blir farligare för andra människor. Jag vet att det finns många anledningar till varför ungdomar vill prova dessa saker. De gör det för att de kanske är uttråkade, uppsats om missbruk. Andra tycker att det får dem att verka äldre. Vissa är bara dumma nog att tro att deras rykte står på spel, uppsats om missbruk. De är alla dumma skäl enligt min åsikt, men jag antar att folk tror vad de vill. Eve i Lee County. Jag har egentligen inte haft några erfarenheter av människor som misshandlar sig själva. Jag måste dock erkänna att jag har sett och känner folk som gör det. Jag ser det i mitt kvarter hela tiden. Även när de gick på gymnasiet kände folk som drogar. Jag försöker säga till dem att det är dåligt, men de beter sig som att de inte bryr sig.


Unga människor tycker att det är k att göra droger och alkohol eftersom det inte finns mycket för dem att göra längre. Som jag sa innan de är uttråkade och att missbruka substanser är något nytt för dem att göra. Du ser dem vara mer våldsamma och de orsakar mycket mer uppsats om missbruk. Unga vuxna, som jag nämnde tidigare, tror att de vill verka äldre. De vill inte bli hånade eller kallas ett litet barn genom att inte prova någonting. Så du ser dem börja droga för att de tycker att det är coolt. Ungdomar försöker också missbruka alkohol. Folk ser vuxna dricka hela tiden, och ibland agerar de dumma. När våra unga ser detta uppsats om missbruk tror att det är k eftersom de vuxna de kanske ser upp för att göra det.


Jag tror inte att vuxna inser hur mycket de påverkar de unga idag. Jag kan ärligt talat inte fatta hur lätt det är för oss uppsats om missbruk att få högt om droger och alkohol. En kom igen; du kan ärligt talat se vuxna bara ge dessa saker till dem. Om unga lätt kan få högt Av uppsats om missbruk, uppenbarligen kommer de att prova det. Om vi ​​gjorde dessa saker svårare för dem att få högt, skulle de inte vilja prova det. Vissa kanske inte vill riskera att hamna i trubbel om de åker fast. Då kanske du har några som inte vill ha något med det att göra alls. Människor idag är så oroliga över att ha vilket rykte de än tror att de har förstört.


De vill aldrig lämnas utanför något som folk säger är coolt. Uppsats om missbruk de är tillsammans med folk som använder ämnen, de tycker automatiskt att de borde prova. De vill inte verka som en godbit inför sina så kallade vänner. De får det i huvudet att missbruka sig själva för att vara en del av något. De kommer till och med att göra det även om någon liten del av dem säger att de inte gör det. Våra ungdomar ska inte oroa sig för vad folk tycker om dem. Det är bättre för dem att vara runt människor som accepterar dem.


De borde inte göra dåliga saker bara för att de får höra att det är coolt. Alla borde resa sig och lära dem detta. Om någon lär dem kanske de ser hur dessa saker kan förstöra deras liv. Beställ skräddarsydd uppsats Reflektionsuppsats om substansmissbruk med gratis plagiatrapport. Uppsats om missbruk vill att de ska vara säkra. De flesta av oss som vårdar vill inte se fler dödsfall på grund av missbruk. Antalet unga människor som antingen har druckit alkohol eller provat droger är ärligt talat skrämmande för mig. Hela tiden ser du våra ungdomar engagera sig i dessa saker.


Bara under den senaste månaden ser du 39 procent rapporterar att de har druckit alkohol, tjugotre procent använt marijuana och sexton procent säger att de har rökt. Missbruk är fruktansvärt för din hälsa. Folk förstår inte att dessa saker kan döda dem. Jag förstår inte varför de vill misshandla sina kroppar. De kastar ärligt talat sina liv och de bryr sig inte. Även om du föreslår att de slutar, är det i slutändan deras beslut att bestämma vad de ska göra. Missbruk sätter ditt liv i fara, uppsats om missbruk. Det kan orsaka fordonskrascher, cancer, andra sjukdomar och till och med dödsfall. Stressen du har i ditt liv kan möjligen vara orsaken.


Om någon tittar på vad unga gör kan det hjälpa mycket. Det är inte svårt att motstå ämnen om du har bra stöd. Droger och alkohol ska inte vara tillgängliga för någon oavsett ålder. Jag vet att vi själva måste bestämma vad vi ska göra, men vi måste göra rätt val. I det gjordes en nationell undersökning om droganvändning och hälsa, uppsats om missbruk, även känd som ENSUED. Där står det att illegal droganvändning i USA är på den högsta nivån på ett tag. Andelen illegal droganvändning med ungdomar vid tolv års ålder eller äldre var 8 år. Det är en ökning av. Vissa säger att de till och med fick läkemedlen från en läkare. Runt om i världen fanns det bara över 4. Tro det eller ej, trettiotvå procent, det är långt över sexhundratusen fall av allt missbruk, gick till akuten bara in ensam drogfri.


Det är vår tur att hjälpa till att stoppa allt detta övergrepp. Det borde vara ett ansvar för människor att hjälpa någon. När vi ser någon som riskerar sitt liv måste vi agera, uppsats om missbruk. Tro det eller ej, det krävs bara en person för att göra skillnad, uppsats om missbruk. Vi borde vara den person som vår ungdom kan berätta vad som helst för. Vi kan vara de som säger att det inte är värt ditt liv att misshandla dig själv, uppsats om missbruk. Vi måste alltid finnas där för att hjälpa våra vänner. Ett bra sätt att undvika missbruk är att eventuellt gå med i en stödgrupp. Den gruppen borde ha samma tankar om hur fel dessa saker är.


Det har alltid varit bra att ha någon som stöttar dig. Hjälp att sprida detta stöd skulle hjälpa många människor. Skulle vilja göra en poäng av en uppsats om missbruk gjord av en känd musiker. De förstör ditt minne och din självrespekt och allt som hör ihop med din självkänsla. De är inte bra alls"-Kurt Cabin Brainy Quotes. Förhoppningsvis kan de göra en förändring om folk hörde detta. Även om uppsats om missbruk vill inte stå för folk, måste man ibland göra det som är rätt. Det skulle vara lättare för människor om de visste att de inte behövde slåss ensamma. Även om du börjar med att hjälpa en person skulle du bli förvånad över hur många människor det skulle hjälpa. När du har problem med missbruk kan det verka svårt för dig att sluta med missbruket.


Även om allt verkar hopplöst, finns alltid hjälp omkring dig. Eventuellt beroende kan botas om du har rätt hjälp och uppsats om missbruk erkänd har ett problem. Även om du misslyckas, ge aldrig upp. Återhämtningen har hjälpt till många motgångar. Den här uppsatsen skrevs av en studiekamrat. Du kan använda den som exempel när du skriver din egen uppsats eller använda den som källa, men du måste citera den. Utforska hur människokroppen fungerar som en enhet i harmoni för att leva. Reflektionsuppsats om drogmissbruk. Gratis uppsatser - PhDessay. com, 25 mars, tillgänglig 7 januari, comMar Inverkan av psykiatriska störningar på behandlingsresultat för patienter med missbruk Daniel Painter Raritan Valley Community College Innehållsförteckning Introduktion……………………………………………………… ……………………….


sida 3 Sammanfattning 1…………………………………………………………………………………. sida Kritik 1………………………………………………………………………………………. Schizofreni och drogmissbruk; Vilket kom först, hönan eller ägget?





nationella hedersföreningens uppsatsexempel



Det kan också rädda andra sjuksköterskor från dålig berömmelse, som händer när medlemmar i yrket blir drogberoende. Sjuksköterskor som är narkomaner kan förstöra bilden av yrket genom att stjäla, ljuga och fuska för att möta sina drogbehov. De flesta av patienterna kan återgå till sitt tidigare drogmissbruk efter en period av abstinens. gov, Behandlingsregimen för drogberoende kommer att variera från patient till patient, beroende på missbrukets intensitet, typ av beroende och andra sammanhängande faktorer. Patientens ålder, kön och kultur beaktas vid beslut om behandling. Att fatta rätt behandlingsbeslut kommer att göra det möjligt för patienten att prestera bra i ett professionellt, familjemässigt och socialt upplägg, och möjliggöra framgången för missbruk. Ett stort bakslag när det gäller att behandla missbruk och drogmissbruk är bristen på lämplig anläggning för att avbryta missbruk i närheten av en narkoman.


I de flesta fall förs narkotikamissbrukare till centret av vårdare. Det är mycket sällan som en narkoman anmäler sig frivilligt till missbrukscentralen. Om behandlingen inte ges i rätt tid kommer det att bli svårt att övertyga patienten om behandling. Rådgivning och beteendeterapi är en viktig del av behandlingen. Mediciner i kombination med beteendeterapier ger bättre behandling. Narkotikamissbruk samsas ofta med andra sjukdomar. De flesta patienter behöver psykiatrisk hjälp. Dessutom bör patienten screenas för hiv, hepatit, tuberkulos och andra sexuellt överförbara sjukdomar.


Övervakning av patienten, under och efter behandling är användbart för att tidigt upptäcka och förhindra återfall av drogmissbruk. Principer för effektiv behandling. Sjuksköterskor och missbruk. Missbrukshandboken. Vi accepterar provpapper från studenter via inlämningsformuläret. Om den här uppsatsen tillhör dig och du inte längre vill att vi ska visa den kan du göra anspråk på den så tar vi bort den. Fyll bara i formuläret för begäran om borttagning med alla nödvändiga detaljer, såsom sidplats och viss verifiering av att du är en sann ägare. Observera att vi inte kan garantera att ogrundade anspråk kommer att uppfyllas. Obs: det här exemplet tillhandahålls av en student som du, använd det endast som en vägledning. ID Prenumerera på WowEssays Premium och få tillgång till över 1 MILJON högkvalitativa nedladdningsbara prover.


FÅ TILLGÅNG NU. E-post för lösenordsåterställning har skickats till e-post. HIRE WRITER PREMIUM DATABAS Logga in. ATHYR skribent PREMIUM DATABAS. Typ av papper. Uppsatsämnen. Pedagogiska verktyg. Vilka vi är Kontakta oss Våra författare Honor Code WowEssays Recensioner Blogg Våra tjänster. BESTÄLL PAPPER SÅ HÄR. Premiumprovdatabas Få tillgång till över 1 MILJON prover med WowEssays Premium! LÄS MER. Sammanfattning Drogmissbruk är en sjukdom i hjärnan. gov, Slutsats: Behandlingsregimen för drogberoende kommer att variera från patient till patient, beroende på missbrukets intensitet, typ av beroende och andra sammanhängande faktorer.


Referenser: Drugabuse. Citera denna sida Välj citera format: APA MLA Harvard Vancouver Chicago ASA IEEE AMA. Åtkomst 07 januari Substance Abuse Essay Samples. November Åtkomst 7 januari, Hämtad 7 januari, com, nov Gratis uppsatsexempel - WowEssays. Publicerad 13 nov, Dela med vänner med:. Begäran om borttagning. BEGÄR BORTTAGNING. Färdiga uppsatser: Den här uppsatsen är skapad av en författare med ID Om du vill att din uppsats ska vara: Väl undersökt, faktagranskad och korrekt Original, färsk, baserad på aktuella data Välskriven och oklanderligt formaterad. Anställ denna författare. Beräkna pris och beställ en uppsats.


Akademisk nivå High school College University PhD. Deadline 3 timmar 6 timmar 12 timmar 24 timmar 2 dagar 3 dagar 7 dagar 14 dagar 20 dagar. Beställ nu. Skicka in dina gamla papper till vår uppsatsdatabas och hjälp medstudenter att lära av exempel. Detta är din chans att betala framåt! Skicka in ditt papper. Kan inte hitta ett gratisprov som matchar dina krav? Prenumerera på WowEssays Premium och få tillgång till över 1 MILJON högkvalitativa nedladdningsbara prover FÅ TILLGÅNG NU. Våra tjänster. Uppsatsförfattare Köp högskoleuppsatser Online Högskoleuppsats Hjälp online Köp forskningsuppsatser Skriv min terminsuppsats Forskningsuppsats till salu Fallstudie Skrivhjälp Köp en uppsats online Betala för uppsatser Skriv en fallstudie åt mig Köp uppdrag Onlinekurser Hjälp online Redan skrivna uppsatser Köp förskrivna Uppsatser Redigera mitt papper för mig Anpassad avhandling Avhandlingshjälp Onlineuppsatsförfattare Talförfattare att hyra MBA uppsatsförfattare Köp kurser online Visa alla.


Relaterade uppsatser. Gratis uppsats om utlämning av Manuel Noriega. Bra essä om att diskutera Kasky V. Bra rekrytering och urval av anställda Forskningspapper Exempel. Politik: Igår, idag och imorgon Exempel på kritiska tänkande. Personlighetsegenskaper och kriminellt beteende. Bra forskningsrapport om depression. Gratis Är mobiltelefoner beroendeframkallande? Verkligheten är ett djupgående ja-uppsatsexempel. Processkarta Research Papers Exempel. Exempel på forskningsrapport om skäl till företagsnedläggningar. Uppsats om problemsituationer som påverkar kunden. Exempel på arbetsstyrka, planering, rekrytering och urval. En förövare kommer att delta i beteenden som de normalt inte skulle delta i, såsom stjäl och riskfyllda sexuella beteenden. En person med ett missbruksproblem kommer att gå hur långt som helst för att få tag i drogen de längtar efter.


Försök att sluta använda substansen kan resultera i fysiskt tillbakadragande från substansen Mayo Clinic. Enligt National Institute for Drug Abuse, i , 9. Detta är upp från 8. Marijuana har sett en stadig ökning av antalet användare, kokainanvändningen har minskat och metamfetamin har hållit sig stabil under denna tidsperiod. Drogmissbruk är mest populärt bland unga vuxna åldrar Enligt en intressant statistik missbrukar människor i femtioårsåldern droger i högre takt än någonsin. Statistik visar mindre fluktuationer i drog- och alkoholmissbruk mellan raser och etniciteter. Forskningen under de senaste tjugo åren har vuxit exponentiellt för att studera orsakerna till missbruk.


Generellt sett är statistik mycket svår att läsa när det kommer till missbruk. I allmänhet uppfattar folk alkoholister som Skid Row-bumsar och drogmissbrukare som hemlösa eller kriminella som bor i getton. Många människor har flera beroenden eller så kan deras vanor variera. Många människor med ett beroende- eller missbruksproblem är helt enkelt i förnekelse eller känner inte igen deras användning som ett problem. Många som kan ha haft ett missbruk en gång har tillfrisknat och lever nu fria från missbruket efter intervention och behandling. Den ekonomiska bördan av missbruk är stor. Dessa siffror inkluderar kostnader för sjukvård, olyckor, brott och domstolar National Institute on Drug Abuse.


Ekonomiska kostnader för både arbetsgivare och anställda med missbruksproblem är också stora. Människor med missbruk blir ofta sjukskrivna till jobbet för att de är höga eller hängiga. Om de dyker upp på jobbet är de inte lika produktiva eller effektiva som de skulle vara om de var nyktra. Sjukförsäkringspriserna ökar eftersom de flesta företag nu erbjuder täckning för behandling av missbruk. För dem utan sjukförsäkring erbjuder regeringen också hjälp att få behandling som kostar skattebetalarna mer pengar. Dödligheten för dem med ett beroende är häpnadsväckande. Siffrorna för alkoholister som dör av leversjukdom och relaterade alkoholsjukdomar var 88, personer i Den dolda dödsorsaken till följd av alkoholism är svårare att fastställa: hjärtattacker, mord och olyckor i hemmet.


Dödsfall i överdoser av narkotika är över 40, detta inkluderar både receptbelagda och illegala droger. Återigen, dödsfall som inträffade på grund av berusning på droger men som inte direkt tillskrivs, såsom bilolyckor, mord och självmord, är oöverskådlig National Institute on Drug Abuse. Många missbrukare missbrukar receptbelagda läkemedel som är mycket lättare att få tag på än illegala droger. Läkare är i allmänhet omedvetna om sina patienter som kan ha ett problem med receptbelagda droger och kommer att fortsätta att ordinera smärtstillande medel och bensodiazepiner. Ofta tas receptbelagda läkemedel av goda skäl till en början, men för dem som har en benägenhet för beroende kan missbruk uppstå snabbt och obemärkt. Många med ett receptmissbruksproblem rationaliserar beroendet eftersom drogerna är lagliga och ordinerades för en fysisk åkomma, så att ta dem, till och med överdrivet, är okej.


Alkohol är ett ledande val bland missbrukare. Alkohol är socialt accepterat och helt lagligt. Det är i allmänhet den första drogen som tonåringar missbrukar när de ger sig i kast med en missbrukskarriär. Mycket forskning har gjorts om detta ämne under åren. Enligt Anonyma Alkoholister är alkoholism både en sjukdom i sinnet och kroppen. Många forskare beskriver ett liknande fenomen genom att alkoholister helt enkelt inte kan sluta dricka när de väl börjar. De senaste åren har användningen av kokain och crack minskat. Den nya drogen för många missbrukare är heroin och metamfetamin. Båda har varit på uppgång under de senaste tio åren. Heroin behöver inte längre injiceras vilket är tilltalande för många drogmissbrukare som vägrar att använda en nål. Methmissbrukare kunde hålla sig vakna i flera dagar i taget National Institute on Drug Abuse.


Sextio procent av barn som upplever övergrepp var offer för någon som var påverkad av droger eller alkohol. Det kommer fortfarande narkotika över våra gränser, många produceras nu inom detta land. Marijuana odlas nu internt och droger som metamfetamin skapas inom våra gränser. Det finns många anledningar till missbruk. Många narkomaner och alkoholister har minst en person i sin familj som också har råkat ut för missbruk Beroende uppstår med vilket ämne som helst på grund av hur alkohol och droger påverkar produktionen av dopamin i hjärnan. Läkemedel ökar produktionen av denna naturliga kemikalie. Det är detta som ger den höga effekten av droger. För att uppnå detta höga nivå måste en missbrukare konsumera mer och mer av sin substans.


Beroende är också kopplat till psykiska störningar. De flesta missbrukare lider av depression, bipolär sjukdom eller ångest. Missbrukare är i allmänhet hängivna en viss drog som verkar fungera bäst för dem. Olika människor på grund av sin personlighet och fysiska kemi tenderar att föredra en typ av drog framför en annan. När de väl har hittat sin favoritdrog förblir de flesta missbrukare trogna den. Missbrukare tenderar också att engagera sig i specifika beteenden eller ritualer när de använder sin valda drog, vilket cementerar beroendet Sandra D. Missbruket av tonåringar är rekordhögt. Orsaker till användning av alkohol och droger identifieras ofta som fysiska, känslomässiga eller sexuella övergrepp och mobbning.


Tonåringar använder droger och alkohol som ett sätt att fly från de smärtsamma trauman. De observerar ofta familjemedlemmar eller vänner som verkar framgångsrikt använda ämnen för att förändra deras humör. Grupptryck rankas också som en ledande orsak till missbruk. Många vuxna missbrukare hävdar att deras missbruk började som tonåringar och när de väl började missbruka substanser kunde de helt enkelt inte stoppa Whitesell, Bachand, Peel och Brown. Missbrukare använder komplexa psykologiska mekanismer för att rättfärdiga och försvara sitt bruk av droger eller alkohol. De kan förneka att de har ett problem helt och hållet. Den receptbelagda drogmissbrukaren kan intellektualisera missbruket genom att hävda att läkemedlet är ett lagligt recept för ett verkligt medicinskt problem.


Familjemedlemmar kan också vara omedvetna om allvaret av ett missbruksproblem. Ofta döljer makar eller andra familjemedlemmar omedvetet problemen med missbruk genom att komma med ursäkter eller täcka upp för missbrukaren. Det finns hopp för dem som lider av ett missbruksproblem. Rehabiliteringscenter för personer som lider av missbruk har vuxit upp över hela landet under de senaste trettio åren. Missbrukare och alkoholister har möjlighet att lägga in sig själva på boende eller öppenvård för behandling. Många företag erbjuder personalhjälpsprogram som kan guida en anställd till rätt plats för behandling.


Anonyma Alkoholister har varit avgörande för att hjälpa alkoholister att bli frisk. Detta 12-stegsprogram har också gett upphov till liknande program som Anonyma Narkomaner som hjälper dem med drogproblem. Dessa program har mött enorm framgång med långvarig nykterhet för både alkoholister och drogberoende. Missbruk är ett allvarligt problem som en gång gömts i garderoben. Det antar många former och svårighetsgrader. Under de senaste trettio åren har nytt ljus kastats över ämnet. Forskning inom området för att förstå de fysiska, mentala och känslomässiga aspekterna av sjukdomen har öppnat dörrar för möjligheter för förståelse och framgångsrik behandling av människor som lider av beroende.


Missbruk påverkar inte bara individen utan även deras familj och vänner. Det finns ekonomiska konsekvenser för företag som anställer personer med missbruksproblem. Rättssystemet är överväldigat av brottslingar som begått brott för att få pengar för droger eller direkt förvärva drogerna. Misshandel i hemmet och barnmisshandel och vanvårdsfall har ofta sina rötter i missbruksproblem. Det viktiga att förstå att det nu finns hopp för en person som lider av ett missbruksproblem. Behandlingscentra och en bättre förståelse för allmänheten genom utbildning tar långsamt bort det stigmat som är kopplat till missbruk som kan leda till behandling.

No comments:

Post a Comment