Friday, February 18, 2022

Spelman college uppsats

Spelman college uppsats



Packard och Giles trodde att deras kvinnliga elever skulle vara bättre betjänta av att hålla skolorna åtskilda. De är skrivande experter och empatiska människor som är redo att hjälpa. Det traditionella övertygande talet bör inte handla om något allmänt, spelman college antagningsuppsats, spelman college uppsats. Efter att ha lämnat Spelman gick inCole med i Emory Spelman college uppsats fakulteten som Presidential Distinguished Scholar vid Emory University, där hon nu är professor emerita. Detta är samma råd som alla ger dig om allt. Om du behöver en anpassad uppsats eller forskningsuppsats om detta ämne, använd våra skrivtjänster.





Riktlinjer för att skriva portfölj 2020-2021



COVID uppdaterar besökarprotokoll. Förfallodatumet för skrivportföljen är torsdagen den 22 april, dessa fungerar som riktlinjer för att fylla i din förstaårs skrivportfölj. Om du har frågor efter att ha läst riktlinjerna, vänligen kontakta personalen för Comprehensive Writing Program för att få scheman för workshops du kan delta i för att stärka din portfölj; information om att erhålla en-mot-en handledning; och modeller för framgångsrika förstaårsskrivportföljer. Portföljpoängguide Exemplarisk portföljexempel 1 Exemplarisk portföljexempel 2. En portfolio är en sammanställning av arbeten som har satts ihop för ett specifikt syfte, och innehåller generellt reflektion över helheten.


Förstaårsskrivportföljen vid Spelman College har fyra primära syften:. Starka portföljer byggs upp genom en process av insamling, urval och spelman college uppsats. Med andra ord är portföljen mer än bara en visning av ditt arbete; det är en plats spelman college uppsats som du gör bedömningar om hur du bäst framställer dig själv som akademisk skribent, och där du ger reflektioner som hjälper dig och dina läsare att bättre förstå hur portföljen utvecklades. Spelman College stöder First-Year Writing Portfolio – tillsammans med annat skrivande över läroplansinitiativen – med ePortfolio-programmet, Portfolium. Fördelarna med att komplettera en elektronisk portfölj är många: den är portabel och flexibel; den bygger på färdigheter som lärts i första årets kärnklasser inklusive CISEnglishand ADW; det möjliggör en hög nivå av kreativitet när du presenterar ditt arbete; den bygger upp och visar upp färdigheter som är attraktiva för arbetsgivare och forskarskolor; och viktigast, spelman college uppsats, det uppmuntrar dig att visa sambanden mellan de många olika färdigheter du lär dig under ditt första år på Spelman.


Som du kommer att se nedan involverar portföljen mycket av din skrivupplevelse under läsåret. Utöver denna portfolio som kommer att läsas och poängsättas av Spelman och andra fakulteter, kommer du att slutföra andra skrivprojekt som de dyker upp under din tid här på Spelman College. Nedan finns anvisningarna för förstaårsskrivportföljen som ska skickas till Portfolium i slutet av terminen. Om du har frågor om denna process, spelman college uppsats, vänligen kontakta Dr. Michelle Bachelor Robinson, spelman college uppsats. En student som framgångsrikt slutför förstaårsskrivportföljen visar förmågan att. The First-Year Writing Portfolio är ett samarbetsprojekt från Comprehensive Writing Program, den afrikanska diasporan och Spelman college uppsats Programspelman college uppsats, engelska avdelningen och Office of Undergraduate Studies.


CWP distribuerar uppdraget, schemalägger supportworkshops, erbjuder individuella peer-handledningar och underlättar utvärderingsprocessen. Din inlämning av din portfolio är det första steget för att uppfylla examenskravet för förstaårsskrivande. Under ditt andra år kommer du att få resultaten av portföljläsningen och antingen godkänna eller skicka in för en andra behandling i januari. De som inte klarar den återinlämnade portfolion kommer att skrivas in på en engelskkurs med två poäng, engelska. CWP samlar ett team av läsare från olika avdelningar på Spelman, såväl som expertläsare från andra skolor. En kopia av bedömningskriteriet finns tillgängligt i Portfolium såväl som på CWP:s webbplats. Du kommer att få detaljerad feedback på din skrivportfölj genom poängrekordet i Portfolium.


Kom ihåg att feedback kommenterar uppsatserna som helhet, såväl som på följebrevets reflektion i distinkta kategorier. Förstaårsskrivportföljer skickas in via ditt konto i Portfolium. Tidig inlämning är önskvärt och välkommen. Under månaderna före inlämningsdatumet, spelman college uppsats, besluta om lämpliga uppsatser, spelman college uppsats, rådfråga din rådgivare, spelman college uppsats, handledare eller instruktör om dem, och revidera och redigera dem. Straffet för utebliven inlämning eller sen inlämning är inte att uppnå det första steget mot examenskravet. För portföljer som ursprungligen skickades in i april kommer återinlämning att ske jan.


Din Spelman college uppsats Portföljen kommer att innehålla tre uppsatser, samt de punkter som anges i checklistan nedan. Detta brev måste följa följande riktlinjer och måste bestå av minst ord. Den första delen av din skrivportfölj är ett brev som presenterar dig för bedömningskommittén och erbjuder en kritisk självbedömning av ditt arbete som författare under ditt första år på Spelman College. En portfölj är mer än summan av dess delar; dess verkliga värde ligger i dess förmåga att visa de meningsfulla sambanden mellan dess delar. Publik och ton. Adressera ditt brev till bedömningskommittén. Tonen i ditt brev bör vara måttligt formell.


Med andra ord, anta att du spelman college uppsats vänder sig till fakulteten, men känner inte att du måste ta en högst formell eller distanserad ton. Var så uppriktig och specifik som möjligt. Strukturen på ditt brev bör vara tydlig och enkel. Det här är ingen akademisk uppsats, spelman college uppsats, så du behöver ingen avhandling. Om du vill kan du svara på alla frågorna i ordning. Vänligen notera utvärderingsbeskrivningarna för detta reflektionsbrev i rubriken. Det går bra att ta upp ämnen som inte ingår i följande frågor.


Var dock säker på att ditt brev, åtminstone, ger ett fullständigt och detaljerat svar på var och en av följande frågor. Även om den här uppsatsen inte behöver vara argumenterande, spelman college uppsats, en kritisk uppsats kommer fortfarande att ha en urskiljbar avhandling som tar en tydlig position, med starka ämnesmeningar i varje stycke, som ger spelman college uppsats och stöd för den avhandlingen. En kritisk uppsats kommer inte att informera förklara något berätta berätta en historia eller vara reflekterande påminna om en personlig upplevelse.


Även om dessa genrer kan vara en del av uppsatsen, spelman college uppsats, fokus för uppsatsen bör vara en kritisk eller argumenterande ståndpunkt. Denna uppsats kan innehålla forskning eller inte; dock, spelman college uppsats, om du inkluderar källor, spelman college uppsats, du måste korrekt dokumentera användningen av dessa källor. Uppsatsen måste vara 1, ord eller fler. Denna uppsats bör uppfylla alla kriterierna ovan, men den MÅSTE också innehålla bevis och dokumentation från minst två källor, spelman college uppsats, och dessa källor bör dokumenteras ordentligt både i texten och på spelman college uppsats Arbetar spelman college uppsats eller referenssida.


Det måste vara 1, ord eller fler. The First Year Writing Portfolio Pathway finns i ditt Portfolium-konto. Du borde ha fått en inbjudan till Portfolium-kontot från Comprehensive Writing Program. Om du inte har fått den inbjudan, vänligen kontakta Dan Bascelli. Varje post i portfolion skrevs medan du var student på Spelman. Arbete som utförts under gymnasiet, eller på andra skolor, är inte acceptabelt. Se Writing Program Director om du är osäker på hur du ska avgöra om dina uppsatser är behöriga, spelman college uppsats.


Helst har skrivuppmaningen laddats upp som PDF. Skrivhandledning Camille Olivia Hanks Cosby, Ed. Akademiskt centrum mån-tors: 10 a. Fre: 10:00, spelman college uppsats. Computer Labs Camille Olivia Hanks Cosby, Ed. Akademiskt centrum mån-tors: 9 a. Fre: 9 a. Atlanta, GA © Spelman College Webbplatskarta Sekretesspolicy Tillgänglighet. Hoppa till innehåll. Om oss Akademiker Antagning Studentliv Karriärcenter Giving. Snabblänkar Akademisk kalender Bokhandel Kurssekvens Häfte Fakultetens konstmuseum Stipendier Spel. eLearn Moodle SpEl. Folio Spelman's Path Forward Strategic Plan Student Account Center Study Abroad Titel IX Transcript Request Woodruff Library.


College Wide SpEl. Folio Initiative. Varför elektroniska portföljer? En del av SpEl. Folioprojekt på Spelman College Förfallodatumet för skrivportföljen är torsdagen den 22 april. Riktlinjer för skrivportföljen Dessa fungerar som riktlinjer för att fylla i din förstaårsskrivportfölj. Nedladdningar PDF Portfolio Poängguide Exemplarisk portfölj Exempel 1 Exemplarisk Portfolio Exempel 2. Vad är en portfölj? Vad är det för? Första årets skrivportfölj spelman college uppsats Spelman College har fyra primära syften: Visa dina prestationer som författare och kritisk tänkare under ditt första år på Spelman. Möjliggöra bedömning av ditt arbete som författare och kritisk tänkare. Detta inkluderar din egen självbedömning samt bedömning av en fakultetsbedömningsgrupp. Utvärdera din beredskapsnivå för att fortsätta i mer avancerade skrivande och kritiskt tänkande projekt när du fortsätter din utbildning.


Bestäm vilket ytterligare stöd du kan behöva som författare och kritisk tänkare. Vad är förstaårsskrivportföljen? Vilka är målen för ditt lärande? En student som framgångsrikt slutför förstaårsskrivportföljen visar förmågan att föreställa och utveckla en tydlig och fokuserad akademisk uppsats. Använd relevanta och tillförlitliga källor som stöd för en uppsats, med lämpligt integrerade bevis och dokumentation. Analysera och syntetisera bevis. Utveckla en tydlig känsla för de retoriska val som finns tillgängliga för olika målgrupper och syften, inklusive röst, ton, diktion, struktur och format. Utveckla spelman college uppsats tydlig känsla för komponeringsprocesserna som krävs för olika genrer, inklusive men inte begränsat till akademiska forskningsartiklar, multimediakompositioner och muntliga presentationer.


Vad är den administrativa processen för förstaårsskrivportföljen? Hur utvärderas förstaårsskrivportföljen? När Spelman college uppsats Första årets skrivportfölj förfaller? Vad som händer efter det? Portföljer spelman college uppsats senast torsdagen den 22 april, spelman college uppsats,vid midnatt Portföljer utvärderas i juni Individuella resultat kommer att publiceras i Portfolium i augusti Hur lämnar jag in min förstaårsskrivportfölj?





uppsats om sommarlovet



Flera andra nya program implementerades i s, inklusive förstaårsorientering och förstaårsstudier, hälsokarriärprogrammet, familjeplaneringsprogrammet och samarbetsprogram med icke-svarta institutioner. Spelman kvinnor var aktiva i medborgarrättsrörelsen. Harry Lefever, professor emeritus i sociologi vid Spelman, dokumenterar deras deltagande både i Atlanta och i söder i sin bok, Undaunted by the Fight: Spelman College and the Civil Rights Movement, — När Manley tillkännagav att han gick i pension antog många lärare och studenter att i denna tid av nya möjligheter för kvinnor skulle nästa Spelman-president vara en kvinna. Studentprotester följde på utnämningen av en afroamerikansk man, Donald Mitchell Stewart, men Stewart övertog presidentposten under Under hans tioåriga tjänstgöringstid inrättades flera nya program, inklusive honours-programmet, det omfattande skrivarprogrammet och fortbildningsprogrammet.


Förutom att samarbeta med andra avdelningar för att erbjuda kurser som utforskar frågor om kön och ras, sponsrar centret en mängd olika nationella och internationella konferenser och fortsätter att stödja afrikanska feministiska stipendier och aktivism. I gick centret ihop med Sister Love, Inc. I , klev Johnnetta Betsch Cole in i rollen som sjunde president för Spelman College, den första afroamerikanska kvinnan att göra det i sin årshistoria. Under hennes ledning uppnådde Spelman nationell status som en av de ledande högskolorna för liberal arts i USA. Efter att ha lämnat Spelman i , började Cole på Emory University fakulteten som Presidential Distinguished Scholar vid Emory University, där hon nu är professor emerita.


Cole tjänstgjorde som president för historiskt Black Bennett College for Women i Greensboro, North Carolina, från till I, Audrey Forbes Manley, en Spelman-examinerad och änka efter Albert Manley, blev den första alumnen att fungera som president för Spelman. Den första afroamerikanen som utsågs till Assistant U. Kirurggeneral, Audrey Manley tjänstgjorde också som tillförordnad kirurggeneral i USA innan hon utsågs till Spelmans presidentskap. Under hennes ledning fortsatte Spelman att stärka sin position som ledande inom utbildning av kvinnor inom vetenskapen. Idag har ungefär en fjärdedel av Spelman-eleverna huvudämne i naturvetenskap, teknik eller matematik.


Skolan rankas bara på andra plats efter Xavier University, en historiskt svart institution i New Orleans, i antalet utexaminerade som går på medicinsk skola. Enligt uppgifter från American Medical Association för , skickade Xavier nittiofyra studenter till medicinsk skola, följt av Spelman, med trettioåtta, och Harvard University, med trettiosju. Beverly Daniel Tatum efterträdde Audrey Manley i , och blev Spelmans nionde president. Ett år senare sponsrade LEADS sin första nationella ledarskapskonferens. Sisters Center for WISDOM Women in Spiritual Discernment of Ministry lanserades också i Dess mål inkluderar studentutveckling och ledarskapsutbildningsprogram, fakultets- och personalutveckling, och gemenskapsuppsökande.


I tillkännagav den globala investeringsbanken Lehman Brothers och Spelman bildandet av ett partnerskap för att etablera Lehman Brothers Center for Global Finance and Economic Development. Högskolan fortsätter att erbjuda ett brett utbud av innovativa program, inklusive Summer Art Colony i Portobello, Panama, som ger studenter en möjlighet att bo, arbeta och studera i Karibien; Japan Studies Program, som inkluderar ett utbytesprogram och ett intensivt fyraårigt sommarprogram i Japan; och Spelman Independent Scholars Oral History Project, som parar ihop studenter med mentorer från samhället i ett tvåterminers tvärvetenskapligt och generationsöverskridande program. Detta exempel på Spelman College Essay publiceras endast i utbildnings- och informationssyfte.


Om du behöver en anpassad uppsats eller forskningsuppsats om detta ämne, använd våra skrivtjänster. com erbjuder pålitliga anpassade uppsatsskrivande tjänster som kan hjälpa dig att få höga betyg och imponera på dina professorer med kvaliteten på varje uppsats eller forskningsartikel du lämnar in. Uppsatsexempel. Exempel på utbildningsuppsatser. BESTÄLL ANPASSAT PAPPER AV HÖG KVALITET Alltid i tid. Din skrivportfölj kommer att innehålla tre uppsatser, samt de artiklar som anges i checklistan nedan. Detta brev måste följa följande riktlinjer och måste bestå av minst ord. Den första delen av din skrivportfölj är ett brev som presenterar dig för bedömningskommittén och erbjuder en kritisk självbedömning av ditt arbete som författare under ditt första år på Spelman College.


En portfölj är mer än summan av dess delar; dess verkliga värde ligger i dess förmåga att visa de meningsfulla sambanden mellan dess delar. Publik och ton. Adressera ditt brev till bedömningskommittén. Tonen i ditt brev bör vara måttligt formell. Med andra ord, anta att du vänder dig till fakulteten, men att du inte känner att du måste ta en mycket formell eller distanserad ton. Var så uppriktig och specifik som möjligt. Strukturen på ditt brev bör vara tydlig och enkel. Det här är inte en akademisk uppsats, så du behöver ingen avhandling. Om du vill kan du svara på alla frågorna i ordning. Vänligen notera utvärderingsbeskrivningarna för detta reflektionsbrev i rubriken.


Det går bra att ta upp ämnen som inte ingår i följande frågor. Var dock säker på att ditt brev, åtminstone, ger ett fullständigt och detaljerat svar på var och en av följande frågor. Även om denna uppsats inte behöver vara argumenterande, kommer en kritisk uppsats fortfarande att ha en urskiljbar avhandling som tar en tydlig position, med starka ämnesmeningar i varje stycke, som ger bevis och stöd för den avhandlingen. En kritisk uppsats kommer inte att informera förklara något, berätta berätta en historia, eller vara reflekterande påminna om en personlig upplevelse. Även om dessa genrer kan vara en del av uppsatsen, bör fokus för uppsatsen vara en kritisk eller argumenterande position. Denna uppsats kan innehålla forskning eller inte; men om du inkluderar källor måste du korrekt dokumentera användningen av dessa källor.


Uppsatsen måste vara 1, ord eller fler. Denna uppsats bör uppfylla alla kriterierna ovan, men den MÅSTE också innehålla bevis och dokumentation från minst två källor, och dessa källor bör dokumenteras ordentligt både i texten och på de citerade verken eller referenssidan. Det måste vara 1, ord eller fler. The First Year Writing Portfolio Pathway finns i ditt Portfolium-konto. Du borde ha fått en inbjudan till Portfolium-kontot från Comprehensive Writing Program. Om du inte har fått den inbjudan, vänligen kontakta Dan Bascelli. Varje post i portfolion skrevs medan du var student på Spelman. Arbete som utförts under gymnasiet, eller på andra skolor, är inte acceptabelt. Se Writing Program Director om du är osäker på hur du ska avgöra om dina uppsatser är behöriga.


Helst har skrivuppmaningen laddats upp som PDF. Skrivhandledning Camille Olivia Hanks Cosby, Ed. Akademiska centrum mån - tors: 10 a. Fre: 10:00. Computer Labs Camille Olivia Hanks Cosby, Ed. Akademiska centret mån-tors: 9 a. Fre: 9 a. Atlanta, GA © Spelman College Webbplatskarta Sekretesspolicy Tillgänglighet. Hoppa till innehåll. Om oss Akademiker Antagning Studentliv Karriärcenter Giving. Snabblänkar Akademisk kalender Bokhandel Kurssekvens Häfte Fakultetens konstmuseum Stipendier Spel. eLearn Moodle SpEl. Folio Spelman's Path Forward Strategic Plan Student Account Center Study Abroad Titel IX Transcript Request Woodruff Library.


College Wide SpEl. Folio Initiative. Varför elektroniska portföljer? En del av SpEl. Folioprojekt på Spelman College Förfallodatumet för skrivportföljen är torsdagen den 22 april. Riktlinjer för skrivportföljen Dessa fungerar som riktlinjer för att fylla i din förstaårsskrivportfölj. Nedladdningar PDF Portfolio Poängguide Exemplarisk portfölj Exempel 1 Exemplarisk Portfolio Exempel 2. Vad är en portfölj? Vad är det för? Förstaårsskrivportföljen vid Spelman College har fyra primära syften: Demonstrera dina prestationer som författare och kritisk tänkare under ditt första år på Spelman.


Möjliggöra bedömning av ditt arbete som författare och kritisk tänkare. Detta inkluderar din egen självbedömning samt bedömning av en fakultetsbedömningsgrupp. Utvärdera din beredskapsnivå för att fortsätta i mer avancerade skrivande och kritiskt tänkande projekt när du fortsätter din utbildning. Bestäm vilket ytterligare stöd du kan behöva som författare och kritisk tänkare. Vad är förstaårsskrivportföljen? Vilka är målen för ditt lärande? En student som framgångsrikt slutför förstaårsskrivportföljen visar förmågan att föreställa och utveckla en tydlig och fokuserad akademisk uppsats.

No comments:

Post a Comment