Friday, March 11, 2022

Argumenterande essä om global uppvärmning

Argumenterande essä om global uppvärmning



Den här artikeln hjälper dig att förstå hur man skriver en uppsats om global uppvärmning ur många olika perspektiv. Låt inte högskoleuppsatser orsaka stress för dig; använd tipsen i det här inlägget för att skriva som ett proffs. För att övervinna detta problem måste politikerna samtidigt anta lagar som erbjuder incitament till företag att utveckla alternativa tekniker eller energikällor. Du kan dock efterlysa ytterligare studier om ämnet om du finner det otillräckligt täckt. Inledning Avhandlingsutlåtande En övergripande lösning på den globala uppvärmningen skulle vara att ytterligare minska koldioxidutsläppen genom innovationer inom alternativ energi, kombinerat med en plan för att minimera humanitära och ekonomiska skador, argumenterande uppsats om global uppvärmning.





Undersök alla fakta innan du skriver din uppsats om global uppvärmning



htm Strålning: Strålning ökar också den globala uppvärmningen. Vissa grundämnen avgav strålning naturligt så att temperaturen på höjs. Isbjörnar tros nu vara mycket hotade av att deras matsäsong förkortas på grund av minskande isförpackningar. Växthusgaser: Växthusgaser är de gaser som blockerar de ultravioletta strålarna som kommer från solen på jorden. Nu har mänskligheten för första gången makten att förändra det globala klimatet. Genom att släppa ut de enorma mängder kol som lagrats i fossila bränslen under miljontals år, snedvrider vi den naturliga kolcykeln. Vi intensifierar den naturliga växthuseffekten och förvandlar den till ett "planetärt hot" när det faktiskt gör mänskligt liv möjligt.


Således skriver den tyske klimatologen Wilfred Bach, "Koldioxidproblemet blir en central fråga för människors samexistens och mänsklighetens överlevnad. Global uppvärmning orsakar stigande havsnivå från glaciärsmältning, ovanligt väder, ökad temperatur, torka och översvämningar, förändringar i havsströmmar och klimatförändringar. Jag tror att den globala uppvärmningen är mänskligt fel eftersom människor skapar mer föroreningar genom att förbränna fossila bränslen, utöka växthusgaserna och hugga ner och bränna träd släpper också ut koldioxid. Att släppa ut sådana gaser i atmosfären påverkar inte bara själva atmosfären utan påverkar också hela jorden och dess befolkning.


Global uppvärmning är ökningen av jordens genomsnittliga yttemperatur på grund av effekten av växthusgaser, såsom koldioxidutsläpp från förbränning av fossila bränslen eller från avskogning, som fångar värme som annars skulle fly från jorden. Detta är en typ av växthuseffekt. Global uppvärmning är ökningen av jordens genomsnittliga yttemperatur från en ökning av växthusgaser, främst koldioxid i atmosfären. Dessa extra gaser fungerar som ett täcke, fångar in strålning från solen och värmer upp jordens yta. Denna effekt kan komma från ett antal olika källor.


Förbränning av fossila bränslen, avskogning, vulkanutbrott och nedbrytning av organiskt material är bara några av de sätt som extra växthusgaser släpps ut i atmosfären och orsakar vad som är känt för allmänheten som "Växthuseffekten". Man kan fråga sig hur växthuseffekten är så skadlig för miljön. Gaserna släpps huvudsakligen ut från bilar, kraftverk och andra industriella källor som förbränner bensin, kol och andra fossila bränslen. National Resource Defense Council säger att om den globala uppvärmningen fortsätter kommer det att bli mer luftföroreningar och problem med vattenförsörjningen när nederbördsmönstren förändras, såväl som enorma hot mot ekosystemen från Everglades till glaciärerna. Det kommer inte bara att bli varmare, längre värmeböljor och mer intensiva stormsystem, utan också skogar, gårdar och städer kommer att möta besvärliga nya skadedjur och fler myggburna sjukdomar.


Vi lever i en tidsperiod där naturkatastrofer har blivit en aktuell händelse i vår värld. Detta är vad populära medier har väglett oss att tro, argumenterande uppsats om global uppvärmning. Orsaken till den globala uppvärmningen kan tillskrivas växthusgaser Robinson et al Växthusgaser som finns i atmosfären gör att jorden kan förbli varm genom att tillhandahålla ett täckeliknande skydd. Men sedan artonhundratalet har människor orsakat en ökning av produktionen av växthusgaser i atmosfären på grund av den växande olje- och kolekonomin Robinson et al. Ökningen av växthusgaser argumenterande uppsats om global uppvärmning ett resultat av förbränning av fossila bränslen är som att kasta en andra filt ovanpå jorden.


Global uppvärmning har varit en av de ledande miljöfrågorna under de senaste åren. En av de vanligaste av dessa gaser är koldioxid. Det frigörs när fossila bränslen och annat förbränns för sin energi. Den genomsnittliga amerikanska familjen på 2 kommer att producera 41, pounds koldioxid per år. Introduktion och bakgrund Global uppvärmning argumenterande uppsats om global uppvärmning ökningen av jordens genomsnittliga yttemperatur på grund av effekten av växthusgaser. Växthusgaserna avser koldioxidutsläpp som uppstår vid förbränning av fossila bränslen för kommersiella ändamål eller från avskogning.


Detta kallas växthuseffekt. Jordens klimat påverkas mestadels av de första sex milen eller så av atmosfären som innehåller det mesta som utgör atmosfären. Men bara under de senaste hundra åren, sedan början av den industriella revolutionen, har nivåerna av växthusgaser, i synnerhet koldioxid, gått igenom taket. Den globala uppvärmningen kan, och kommer, om den inte stoppas, ha förödande effekter på vår planet; möjligheter inkluderar stigande temperaturer, torka, massutrotning och mycket mer, argumenterande uppsats om global uppvärmning. Människor har en stark, negativ påverkan på miljön, argumenterande uppsats om global uppvärmning. Hemsida Argumenterande essä om global uppvärmning. Argumenterande uppsats om global uppvärmning bra uppsatser.


Öppna dokument. Uppsatsprov på skrivkontroll Argumenterande essä om global uppvärmning. Global uppvärmning är den ovanliga förändringen i jordens klimat. Under de senaste femtio åren har den ökat med nio grader Fahrenheit. Växthuseffekten är det som gör att jordens klimat kan upprätthålla liv. Växthusgaserna som kommer från förbränning av fossila bränslen, koldioxid och metan, fungerar som tegelstenar i en eldstad. De utstrålar värme åt alla håll, långt efter att elden slocknat. Det har dock funnits en samsyn bland forskare i över ett decennium. Roy Spencer är en välkänd klimatförnekare. Enligt Dana Nuccitelli, som skriver för The Guardian, föreslår han att klimatmodeller inte kan redogöra exakt för framtida händelser eftersom de inte kan redogöra för tidigare händelser.


Detta argument är felaktigt, eftersom, som Lisa Moore påpekar, har forskare använt klimatmodeller för att exakt återskapa den globala temperaturen mellan åren och som visar att de kan återskapa tidigare händelser, argumenterande uppsats om global uppvärmning. Genom att bli informerad om röd flagg-argument, som Roy Spencers argument från desinformation angående klimatmodeller, kan människor hjälpa till att rätta till skadan som klimatförnekare har gjort. Även om reaktionen på klimatförändringarna har varit långsam, finns det fortfarande tid att agera. Oavsett om människor frivilligt planterar träd som en del av en grupp eller köper ett fordon med låga koldioxidutsläpp, kan alla göra sitt, argumenterande uppsats om global uppvärmning. Få tillgång till. Tillfredsställande uppsatser. Orsaker till global uppvärmning ord 2 sidor. Orsaker till global uppvärmning. Läs mer.


Bättre uppsatser. Det är dags att stoppa den globala uppvärmningen Ord 3 sidor 4 citerade verk. Det är dags att stoppa den globala uppvärmningen. Argumenterande uppsats om globala uppvärmningsord 2 sidor. Argumenterande uppsats om global uppvärmning. Bra uppsatser. Problemet med det globala Argumenterande essä om global uppvärmning Ord 2 sidor 3 citerade verk. Problemet med global uppvärmning. Kraftfulla uppsatser. Global Warming Words 4 sidor. Argumenterande essä om global uppvärmning Uppvärmning. Global uppvärmning: dagens stora blufford 3 sidor 9 citerade verk. Global uppvärmning: Dagens stora bluff. Bästa essäer. Effekterna av globala uppvärmningsord 4 sidor. Effekterna av global uppvärmning. Global uppvärmning och dess orsaker och lösningar Ord 1 sidor.


Global uppvärmning och dess orsaker och lösningar. Tell Tale Heart And The Tell Tale Heart Words 7 sidor 2 citerade verk. Tell Tale Heart och The Tell Tale Heart. De förödande effekterna av globala uppvärmningsord 5 sidor. De förödande effekterna av global uppvärmning. Relaterade ämnen. Fossilt bränsle Klimat Jorden Växthusgas.





uppsats om användning av internet



En annan viktig effekt av den globala uppvärmningen är relaterad till nationell säkerhet. Som Union of Concerned Scientists påpekar kan den globala uppvärmningen direkt påverka amerikanska militärbaser, särskilt de som ligger i kustområden. Förutom påverkan på militärbaser som riskerar att bli översvämmade, kan den globala uppvärmningen också skapa nationella säkerhetsproblem som att avleda militära resurser för att hjälpa offren för klimatförändringarna. Om USA upplever vattenbrist eller missväxt på grund av global uppvärmning, skulle det också bli mer sårbart och beroende av andra nationer, skapa nationella säkerhetskriser eller alternativt få en krigförande president att invadera ett annat land för sina resurser.


Hur man förhindrar global uppvärmning och minimerar skador. Att vidta åtgärder mot den globala uppvärmningen kräver nu en samordnad koalition mellan den privata och offentliga sektorn runt om i världen. På samma sätt måste den privata sektorn bli mer miljömässigt ansvarsfull och kräver nya lagar mot föroreningar om det behövs. Tyvärr kan det vara en utmaning att få flera intressenter att arbeta tillsammans, även inom samma land. Att skapa internationella koalitioner mellan regeringar och organisationer inom den privata sektorn har hittills varit ineffektivt, men det finns fortfarande utrymme för hopp.


Som Union of Concerned Scientists hävdar, är att minska utsläppen av växthusgaser den första och viktigaste affären och kommer att kräva att politikerna vidtar åtgärder. Anledningen till att politiker ofta är ovilliga att vidta åtgärder är rädsla för att det skulle påverka ekonomin negativt. Trots allt har många företag ännu inte utvecklat alternativa metoder, processer eller teknologier som kan ersätta de som orsakade den globala uppvärmningen. För att övervinna detta problem måste politikerna samtidigt anta lagar som erbjuder incitament till företag att utveckla alternativa tekniker eller energikällor.


En annan anledning till att regeringar måste ta ansvar är att markanvändningsproblem på de flesta ställen kan mildras genom lagstiftning. Istället för att tillåta mer avskogning kan regeringar upphöra med ny utveckling till förmån för en mer hållbar ekonomisk politik. Behöver du hjälp med att skriva din uppsats? Komma igång. Att vidta åtgärder mot den globala uppvärmningen kräver en mångfacetterad insats, som kombinerar arbete med den privata sektorn och bildar lokala, regionala, nationella och internationella koalitioner. Varje region kommer att uppleva den globala uppvärmningen på olika sätt. Därför är det viktigt att inte bara fokusera på vad som kan göras nationellt eller internationellt utan även lokalt.


Varje samhälle måste bygga sin egen motståndskraftsstrategi för att minska skadorna. Till exempel måste regioner i Kalifornien och den amerikanska västern som kan drabbas av större skogsbränder och torka ha förbättrade brandbekämpningsstrategier. Låglänta kustregioner som Florida och Atlantkusten måste ha evakuerings- eller landåtervinningsåtgärder på plats i händelse av stormar och stigande havsnivåer. Lokala förhållningssätt bidrar till att skapa mer robusta långsiktiga lösningar. Det är ofta lättare att få mindre grupper av människor från samma region att komma överens om en handlingslinje än för större och mer mångsidiga enheter. Invånarna i ett område kan se de omedelbara resultaten av sitt arbete och är mer kopplade till behovet av att vidta åtgärder för sitt samhälle.


Enskilda konsumenter måste också ta ansvar för sina val för att bidra till att minska den globala uppvärmningen. Eftersom den privata sektorn svarar på konsumenterna, och eftersom regeringarna svarar på den privata sektorn, har konsumenterna i slutändan mer makt än de kanske tror. Genom att välja hållbara produkter och stödja hållbara, etiska företag kan individer minska den globala uppvärmningen. Att äta mindre kött eller inget kött är ett sätt att bidra till arbetet med att minska efterfrågan på ohållbara jordbruksmetoder. På samma sätt kan bojkott av produkter som tillverkas på sätt som bidrar till den globala uppvärmningen också bidra till att skapa en konsumentdriven revolution. Att gå, cykla och på annat sätt undvika onödig användning av bränsleförbrännande bilar är ett annat sätt som konsumenter kan göra skillnad redan innan regeringar är villiga att vidta åtgärder.


Som Union of Concerned Scientists också påpekar, har individer ett ansvar att främja vetenskaplig läskunnighet och minska desinformation. När väljarna får information om den globala uppvärmningen, är de mer kapabla och sannolikt att välja tjänstemän som är dedikerade till att implementera lösningar. Att minimera skador är också en viktig strategi för global uppvärmning. Både regeringar och den privata sektorn måste arbeta tillsammans för att skapa mer motståndskraftiga samhällen. Katastrofer kommer att hända, men reaktionerna måste vara mer robusta.


Till exempel måste den offentliga infrastrukturen förbättras så att orkaner som Katrina orsakar mindre skada än de gjorde. Att hjälpa de mest utsatta områdena runt om i världen att förbereda sig för katastrofer och evakuera människor så säkert och effektivt som möjligt är ett av de viktigaste sätten att reagera på problemet med global uppvärmning. Det kan vara omöjligt att helt eliminera den globala uppvärmningen på grund av den enorma befolkningen på planeten, men mycket kan göras för att minimera den och minska skadorna. Att göra något åt ​​den globala uppvärmningen kräver att vara proaktiv, både när det gäller att förändra hur industrin fungerar, och även bygga motståndskraft för att minimera skadorna som kan bli följden av extremt väder, torka och andra problem.


MacMillan, A. Global uppvärmning NASA Union of Concerned Scientists konfronterar klimatförändringarnas verklighet. Skriver du din uppsats om global uppvärmning för en klass i miljövetenskap? Om så är fallet, se till att du använder trovärdiga vetenskapliga källor och pratar om växthusgasernas kemi och andra vetenskapliga principer. Men om du skriver din uppsats för en debattklass eller för en engelsk sammansättningsklass, vill du använda principerna för argumenterande uppsats eller förklarande uppsatsskrivning. Du kan till och med bli ombedd att skriva om global uppvärmning ur ett historiskt perspektiv, som att spåra utvecklingen av politik eller attityder till global uppvärmning.


Klasser i sociologi, antropologi och psykologi kan också be dig att skriva om attityder till global uppvärmning. Kom ihåg att använda en disposition för att hålla dig organiserad när du skriver, och korrekturläsa ditt exemplar när du är klar med ditt utkast. För att undvika att bli anklagad för plagiat när du skriver en uppsats, håll alltid reda på vilka källor du använder och citera dem ordentligt i avsnittet Referenser eller Bibliografi i din uppsats. Om du behöver hjälp med att skriva en uppsats om global uppvärmning eller något annat ämne kan du söka hjälp med en skrivhandledare. Letar efter andra dokument relaterade till global uppvärmning? eller sök i liknande dokument. Huvudsida World U.


S Business Technology Health Entertainment. Hem World Global Warming Global Warming Essay. Så du vill skriva en uppsats om global uppvärmning? Att skriva uppsatsen När du har blivit ombedd att skriva om den globala uppvärmningen kan du bli överväldigad. Ämnen De olika effekterna av global uppvärmning i två olika geografiska regioner. Möjliga sociala eller humanitära effekter från global uppvärmning, såsom befolkningsmigration. De platser på jorden som är mest utsatta på grund av stigande havsnivåer. De mest rimliga politiska lösningarna för att hantera klimatförändringarna. De länder som gör mest för att minska utsläppen av växthusgaser. Några av de mest effektiva politiken för global uppvärmning Historien om global uppvärmning. Titlar som ännu inte oroar sig för global uppvärmning?


Du borde vara Varför global uppvärmning är en politisk fråga Kommer global uppvärmning att föra världen samman för en gemensam sak? De möjliga effekterna av global uppvärmning Global uppvärmning: politiska förslag varför vissa människor tror att global uppvärmning är en bluff Global uppvärmning: värsta scenarier Komma igång Innan du börjar din uppsats, fundera över saker som hur lång tid det måste vara och vilken klass du skriver för. Översikt I. Inledning A. Kroppsavsnitt ett: Orsaker till global uppvärmning A. Kroppsavsnitt två: Effekter av global uppvärmning A. Effekter på jordbruksproduktion och livsmedelssäkerhet. Effekter på vattensäkerhet. Kroppsavsnitt tre: Hur man förhindrar global uppvärmning A. Slutsats A. Inledning Avhandlingsutlåtande En övergripande lösning på den globala uppvärmningen skulle vara att ytterligare minska koldioxidutsläppen genom innovationer inom alternativ energi, kombinerat med en plan för att minimera humanitära och ekonomiska skador.


Uppsats Hook One grad. Kroppens orsaker till den globala uppvärmningen Global uppvärmning är antropogen, vilket betyder att dess primära orsak är människor. Effekter av global uppvärmning Global uppvärmning är ett problem eftersom det kan leda till extrema väderförhållanden, översvämningar på grund av stigande havsnivåer och resulterande dödsfall, förstörelse och fördrivning. Hur man förhindrar global uppvärmning och minimerar skador Att vidta åtgärder mot den globala uppvärmningen kräver nu en samordnad koalition mellan den privata och offentliga sektorn runt om i världen. Många forskare arbetar flitigt för att hjälpa oss förstå varför vi upplever en sådan förändring Atmosfär, Koldioxid, Orsaker och effekter, Klimat, Klimatförändringar, Jorden, Växthuseffekten, Växthusgaser, Naturliga orsaker, Solvariation.


Klimatförändringar och global uppvärmning är mycket verklig, oavsett om du tror eller inte. Båda problemen äventyrar mänsklighetens existens längre fram. Bara genom att förstå effekterna av varje avgörande åtgärder för att rädda denna planet är mycket brådskande. Global uppvärmning har blivit en klimatförändring global uppvärmning. Atmosfär, Koldioxid, Klimat, Klimatförändringar, Jorden, Gas, Växthuseffekt, Växthusgas, Metan. Mänskligheten står för närvarande inför ett av sina största problem någonsin. Faktum är att jorden värms upp och konsekvenserna kan bli förödande för kommande generationer. Atmosfär, Tillskrivning av de senaste klimatförändringarna, Koldioxid, Orsaker och effekter, Klimat, Jorden, Utsläpp, Växthusgas, Växthusgassanering, Växthusgaser. Det finns en renhet som kommer från skidåkningen.


Människorna, platserna och miljön är förbundna med en kärlek till vintern och bergen. Denna renhet har möjligheten att inte vara något annat än ett avlägset minne som vi en dag kan få berätta om klimatförändringar miljöfrågor global uppvärmning. Tillskrivning av senaste klimatförändringar, Koldioxid, Celsius, Klimat, Klimatförändringar, Aktuell havsnivåhöjning, Jorden, Effekter av global uppvärmning, Medelhavsklimat. Riskerna med global uppvärmning är verkliga. Länder som USA, Kina och andra regeringar måste genomföra åtgärder för att begränsa utsläppen av CO2 och andra växthusgaser. Kol har drivit hjulen och värmt hemmen i århundraden; den har dock haft förödande globala problem med global uppvärmning.


Tillskrivning av de senaste klimatförändringarna, Koldioxid, Orsaker och effekter, Kol, Växthusgas, Politik. Global uppvärmning är den största utmaningen som vår planet står inför. Det är aktuella och brett diskuterade faktorer. Det har en omfattande inverkan på den biologiska mångfalden och klimatet på vår planet. Global uppvärmning är en varning för levande varelser på denna planet. Den globala medeltemperaturen steg under Atmosfär, Atmosfäriskt tryck, Koldioxid, Orsaker och effekter, Klimat, Klimatförändringar, Jorden, Växthuseffekt, Växthusgas, Nederbörd. Föreställ dig en person som går i skolan och lär sig om noshörningar och pingviner. Den här personen hörde talas om dessa tidigare men trodde aldrig att de kunde vara verkliga. Så han sätter på sig sin mask Klimatförändringen Global Warming Greenhouse Gas. Ämnet för denna uppsats, global uppvärmning, är ett mycket kontroversiellt ämne inom vetenskapens och politikens område i den moderna världen.


Miljöproblem Global uppvärmning Återvinning. Enligt onlinekälla för engelska definitioner, ordbok. Global uppvärmning är klimatförändringar Miljöproblem Global uppvärmning. För närvarande har jorden värmts upp mycket mer än den gjorde för århundraden sedan. Saker och ting förändras så snabbt. En av huvudorsakerna till detta är mänsklig aktivitet på jorden sedan åren. Genom åren har klimatförändringar pratats om i artiklar, nyhetsstationer och har till och med varit ett ämne i filmer. På grund av förbränning av fossila bränslen har den globala uppvärmningen blivit mycket värre och har blivit ett hot mot allt liv på jorden. Klimatförändringar Global uppvärmning naturlig miljö.


Har någonsin tagit lite tid att tänka på denna fråga om havsnivåhöjning? Jo, det har jag. Havsnivåhöjning orsakas av smältning av glaciärer, stenar av is, vilket orsakas av ökad atmosfärstemperatur. Nu är den ökade atmosfärstemperaturen naturligtvis Global Warming Sea. Liksom franker på minnesdagen eller smällare den fjärde juli, är upplösande gator för närvarande en grundläggande markör för mitten av året. I stänger polisen delar av M25 parkway, som omfattar staden London, Storbritannien, efter att black-top började lösas upp, enligt Global Warming Plant. Markanvändning Inverkan på markanvändningen av vindkraftsanläggningar varierar avsevärt beroende på plats: vindkraftverk placerade i plana områden använder vanligtvis mer mark än de som ligger i kuperade områden. Men vindkraftverk upptar inte hela denna mark; de måste vara Koldioxid, Utsläpp, Energiutveckling, Miljöeffekter av vindkraft, Grön teknik, Syre, Solcell, Solenergi, Solvärmeenergi, Solar tracker.


Polarzon — AKA Tundra eller arktisk zon. Klimatförändringarna är snabbare och starkare i Arktis än i de flesta. I polarzonen blir det varmare snabbare. Klimatförändringar Jordens globala uppvärmning. Arktis, Koldioxid, Klimat, Klimatförändringar, Jorden, Växthusgas, Polar inlandsis, Havsis, Solvariation. Under miocentiden dök kelpskogar upp och blev en del av jordens mest produktiva ekosystem. Miocenperioden började Den historiska temperaturförändringen var den medeltida uppvärmningsperioden. Den medeltida uppvärmningsperioden, även känd som det medeltida klimatoptimum, var en tid av varmt klimat i den nordatlantiska regionen under medeltiden.


Möjliga orsaker till MWP var ökad solaktivitet, minskad atmosfär, koldioxid, klimat, jorden, Fahrenheit, växthusgas, metan, hav, solvariation. En studie som släpptes den 14 mars drog slutsatsen att fler än människor kan dö på grund av klimatförändringarnas effekter på livsmedelsproduktionen. Den här rubriken kommer efter en rapport från USA. Institutionen för jordbruk säger att klimatet Bioteknik Klimatförändringar global uppvärmning.

No comments:

Post a Comment