Monday, February 7, 2022

Kontrollera din uppsats

Kontrollera din uppsats



Grammatisk komplexitet Klicka för att minimera. Att ge korrigerande feedback på fel kan vara enormt kolla din uppsats av din arbetsbörda, men fråga dig själv detta. Ladda bara upp ditt papper, välj kontrollen och luta dig sedan tillbaka och slappna av medan webbplatsen skannar ditt dokument. Det finns IELTS- och TOEFL-rubriker som du kan använda för att ge feedback om uppsatskvalitet om du vill. Tack för ditt intresse för vårt företag, kolla din uppsats.





' + data.meddelande + '



Glömt ditt lösenord? Återställa lösenord. Ta reda på medlemsfördelarna. Kontrollera grammatik, interpunktion, stavning, parafrasering och ordförråd, eller skissera uppsatser och skriv hypertextberättelser, kolla din uppsats. Inget tal upptäcktes, kolla din uppsats. Du kan behöva justera dina mikrofoninställningar. Ingen mikrofon hittades. Se till att en mikrofon är installerad och att mikrofoninställningarna är korrekt konfigurerade. Klicka på "Tillåt"-knappen ovan för att aktivera din mikrofon. Behörighet att använda mikrofon är blockerad. Web Speech API stöds inte av den här webbläsaren. Uppgradera till Chrome version 25 eller senare. Denna gratis webbplats eller korrekturläsare för grammatikkontroll online hjälper författare att räkna ord, kontrollera stavning, kontrollera grammatik och interpunktion, kontrollera omskrivning, förbättra ordval, självbedöma användningen av målstrukturer och behärska engelska uttal.


Den utbildar också elever och nybörjare att bli bättre korrekturläsare med ett felkorrigeringsspel på sidan Felkorrigeringsspel. Vad som följer är en lista över dess funktioner. Längst ner på sidan finns en rad vanliga frågor. som du kan tycka är användbart eller intressant. För mer om denna webbplats, besök bloggen, kolla din uppsats. Den virtuella skrivläraren kan ge automatisk skrivutvärdering med poäng och formativ feedback på en mängd olika skrivuppgifter. Prova åsikten uppsats checkerfilm-analys uppsats checkargument uppsats bricka omslagsbokstavIELTS uppsatscheckeroch självpoängande brevvänutbytessystem.


Studenter vid ett college i Montreal fick formativ feedback på sina filmanalysuppsatser och rapporterade att de gillade att få poäng och feedback på bara två sekunder istället för att behöva vänta två veckor. Frank Bonkowski rapporterade att användningen av VWT bidrog till att minska hans arbetsbelastning. Prova själv. Om du söker ett jobb, få hjälp med att skriva ett personligt brev. Ett ansökningsbrev är det brev du skickar med ditt CV när du söker ett jobb. Den virtuella skrivläraren kan korrigera, förbättra och poängsätta ditt följebrev.


Systemet kan visa dig hur du organiserar ditt brev, vad du ska skriva i varje stycke, och kontrollera din grammatik och betygsätta ditt brev. Det kan till och med hjälpa dig att få jobbet som frilansskribent. Om du skriver uppsatser på ditt andraspråk för gymnasiet eller college, kontrollera din uppsats för pinsamma fel som en lärare skulle dra av poäng för. För bästa resultat rekommenderar vi starkt ett tvådelat tillvägagångssätt, genom att använda den här virtuella skrivlärarens grammatikkontroll först och grammatik därefter för att säkerställa att dina uppsatser är på kolla din uppsats bäst när du lämnar in dem för utvärdering. För mer information om alla fördelar med att använda Virtual Writing Tutor-uppsatsgranskarverktygen. Det finns IELTS- och TOEFL-rubriker som du kan använda för att ge feedback om uppsatskvalitet om du vill, kolla din uppsats.


Den virtuella skrivläraren beräknar ditt bandpoäng på Task 1 och Task 2 skrivtest automatiskt. Det finns en mängd olika tidsinställda skrivtester att välja mellan. Välj antingen en uppmaning att skriva uppsats 1 eller uppgift 2, starta timern och skriv. När du är klar kommer Virtual Writing Tutor att använda sin banbrytande form av artificiell intelligens för att analysera och poängsätta din uppsats. Efter många års forskning har jag utvecklat en speciell metod för kvalitetsdetektion som jag kallar Latent Essay Feature Analysis LEFA, kolla din uppsats. Jag använder det för att upptäcka kolla din uppsats gör en bra uppsats bra. Sedan använder jag Model Essay Proximity Scoring MEPS för att avgöra hur mycket din uppsats liknar det ideala uppsatssvaret för varje testprompt.


Systemet ger värdefulla tips och korrigeringar på en rad uppsatsfunktioner som hjälper dig att förbättra din uppsats så att du kan bli bättre och bättre. Försök! Du kanske kolla din uppsats Det. För att kontrollera ditt antal ord, kolla din uppsats, kopiera och klistra in din text i textområdet ovan och klicka på Ordräkning. Resultaten kommer att visas under textområdet. Att känna till kolla din uppsats av ord i din uppsats, blogginlägg, artikel, kolla din uppsats, rapport, akademisk uppsats, novell eller bok hjälper dig att respektera de lägsta och högsta gränser som din professor har satt, kolla din uppsats, redaktör eller klient. Ordräknaren kommer också att räkna dina meningar och beräkna din meningslängd. Den här funktionen är användbar om du siktar på en mer konversationsstil med en kortare genomsnittlig meningslängd, eller om du siktar på en mer akademisk stil med längre meningar.


För detaljer kolla din uppsats vad som räknas och vad som inte räknas, se Word Counter-sidan. Klicka på Kontrollera stavning och felstavade ord kommer att understrykas med rött i textområdet. Vänsterklicka på felstavade ord för att se stavningsförslag. För närvarande använder jag en standard internationell ordbok, men jag kan lägga till anpassade poster. Kontakta mig om du tröttnar på att se ditt namn eller något annat ord flaggas som felstavat när det inte är det. För att kontrollera din grammatik, klicka på knappen Kontrollera grammatik. Systemet kommer att leta efter vanliga interpunktionsfel, vanliga grammatikfel och ESL grammatikfel, falska kognater, kontextuella stavfel och ordvalsfel.


Resultaten av grammatikkontrollen är listade under textområdet. Du måste scrolla ner för att se de föreslagna korrigeringarna. Anledningen till att sätta korrigeringsråd nedan är enkel. När eleverna scrollar ner för att läsa korrigeringsråden och sedan scrollar upp för att göra korrigeringen, tror jag att det finns en större chans att de kommer ihåg korrigeringen i framtiden. Den virtuella skrivlärarens funktion för grammatik och interpunktionskontroll drivs av ett modifierat LanguageTool-system, kolla din uppsats. Skillnaden mellan dessa två system är att grammatikkontrollen för Virtual Writing Tutor har tusentals ytterligare feldetekteringsregler för att fånga vanliga ESL-grammatikfel. Några exempel på vanliga ESL-fel som grammatikkontrollen för Virtual Writing Tutor kan fånga är kolla din uppsats följer: tidsförskjutningsfel, saknade hjälpord, adverbordordningsfel, aspektfel, samlokaliseringsfel, artiklar med plural substantiv, adjektivordordningsfel, kolla din uppsats, dubbla subjekt, dubbla objekt, dubbla negativ, blandade villkor, gerundfel, h-epentesfel, pronomen antecedentöverensstämmelsefel, kvantifierarfel, verböverensstämmelse och adjektivöverensstämmelsefel, kolla din uppsats.


Vi erbjuder en API-tjänst för grammatikkontroll med en gratis testperiod på en månad för utvecklare. Med Virtual Writing Tutors API kan du lägga till stavnings- och grammatikkontrollfunktioner på vilken webbplats som helst. Detta kommer att vara av särskilt intresse för utvecklare av webbplatser med korrekturläsningstjänster eller webbplatser för engelska språkinlärning och mobilappar. Mer information om API:et för grammatikkontroll finns på vår dokumentationssida för Grammatikkontroll API. Den virtuella skrivläraren kan fånga en rad skiljeteckenfel. Det är en kommakontroll, en apostrofkontroll, kolla din uppsats, en citerad talkontroll och en förkortningskontroll. Klicka på knappen Kontrollera grammatik så kommer systemet att leta efter dessa och fler vanliga interpunktionsfel.


Om du undrade, det skiljeteckenfel som professorer klagar över mest är det saknade kommatecken efter en inledande sats, fras eller ord. För att kontrollera ditt ordförråd, klicka på kolla din uppsats Ordförrådskontrollknapp. Den virtuella skrivläraren kommer att analysera ditt ordförråd med hjälp av en rad verktyg för ordförrådskontroll. Använd feedbacken för att öka sofistikeringen av ditt ordval, för att öka antalet ord relaterade till ditt område kolla din uppsats studera, eller för att eliminera klichéer.


Sikta på att använda mindre vanligt och akademiskt ordförråd för ditt skolarbete och IELTS-uppsatser. Lär dig mer om akademiskt kontra konversationsordförråd. Eliminera klichéer; de är tråkiga. Inkludera kraftord; de engagerar. För alternativ till Virtual Writing Tutor vokabulär checker, prova Longman Vocabulary Checker och Lextutor. ca Vocabulary Profiler, kolla din uppsats. Engelska andraspråkslärare ber ofta sina elever att använda vissa målstrukturer i sitt skrivande. Vi vill att eleverna ska utöka sitt utbud av grammatikstrukturer och ordförråd i sitt skrivande eftersom vissa elever undviker fel genom att undvika svåra strukturer som de fick lära sig på sina lektioner, kolla din uppsats. Den virtuella skrivlärarens målstrukturkontroll kontrollerar efter kommaseparerade listor med ord i en text, visar och numrerar meningar som innehåller ett ord eller en fras från din lista.


Listobjekt kan vara skiftlägeskänsliga eller skiftlägesokänsliga. Vi har också nyligen lagt till en experimentell lemmatizer som söker efter konjugationer och härledningar av basformer du listar. Användbara målstrukturlistor kan hjälpa dig att komma igång med att använda det här verktyget i ditt skrivande. Prova parafraskontrollen nästa gång du vill använda andras idéer i ditt skrivande. Kom ihåg att idéer är gratis, men uttrycket för dessa idéer ägs av den ursprungliga författaren. Bra skribenter måste därför lära sig att parafrasera effektivt och ge kredit där krediter beror på för att undvika anklagelser om plagiat. Du kan kontrollera en text för plagiat med denna samling plagiatverktyg.


Den virtuella skrivläraren kan hjälpa dig att snabbt förbättra dina parafraseringsfärdigheter. Här är hur. Skriv din omskrivning, klicka på knappen Parafraskontroll och kopiera och klistra in källtexten i textrutan. Klicka på Kontrollera, och parafraskontrollen jämför din text med originaltexten. Det kommer att understryka ord kolla din uppsats fraser som är gemensamma för båda texterna. Dessutom kommer den att beräkna likheten mellan de två texterna med ett partitur. Se sidan för parafraskontroll för mer information och en exempeltext att prova. Istället för denna parafraskontroll, prova ett parafraseringsverktyg eller lär dig hur du omskriver en källa ordentligt.


Genom att klicka på knappen Essay Outliner, medlemmar kolla din uppsats få hjälp att skapa kolla din uppsats skisserar för tre vanliga akademiska diskursmodeller: åsiktsuppsatsen den prioriterade listuppsatsen och argumentuppsatsen. Dessa tre verktyg gör processen att planera och skriva övertygande uppsatser enklare och snabbare. För ett alternativt verktyg för uppsatsbeskrivning, prova denna uppsatskarta.





uppsatstema



Grammarly logo Premium Business Logga in Grammarly logo Premium Business Logga in. Kontrollera din text. Skriv bättre uppsatser och uppsatser med grammatik. Du kan omedelbart fånga skrivfel, förfina dina meningar och få förslag på hur du kan förbättra din uppsats totalt sett. För ännu mer avancerad skrivfeedback, inklusive plagiatidentifiering, skaffa Grammarly Premium. Eliminera grammatik, stavning och andra skrivproblem. Behöver en grammatikkontroll? Du kan granska varje markerat område samt källorna till matchande text och kommer alltid att få ett val att antingen acceptera eller ignorera både citat och grammatikförslag. Oavsett om du är student eller professionell, är EasyBib Plus-verktygen kraftfulla allierade som kan hjälpa dig att förbättra din uppsats, etablera trovärdighet som författare och upprätthålla en etisk skrivprocess.


Konstant användning av den bästa grammatik- och stavningskontrollen du kan hitta hjälper till att forma stilen och innehållet i din komposition. Möjligheten att skanna ditt papper och kontrollera plagiat och grammatik innan du skickar in ditt arbete är ett ovärderligt verktyg för studenter. Många lärare och professorer använder en tjänst för att säkerställa att studentuppsatser är original och inkluderar korrekt formaterade och källhänvisningar för allt referensmaterial. För vissa kan detta vara en konsekvent del av deras betygsprocess, medan andra kanske använder en endast när de känner att det finns en anledning att göra det.


För dem som aldrig har använt ett, kan det vara bra att förstå hur dessa verktyg fungerar och vad du kan förvänta dig som ett resultat av att använda ett. De mest grundläggande gratisverktygen skannar ditt papper och ger dig en procentandel som indikerar hur mycket av ditt arbete som är original. Den här funktionen kan vara användbar till viss del, eftersom vissa instruktörer och institutioner anger en procentandel för mängden liknande text som anses vara acceptabel. Denna policy betyder inte att de är överseende med akademisk oärlighet, utan istället att de inser att liknande eller till och med matchande ordval inte alltid är en indikator på kopiering.


Men vissa skolor tolererar inte någon form av inkrementell plagiat, punkt. Med en gratis plagiatkontroll kan andelen ord-för-ord plagiat i din text vara den enda feedback du får. Dessutom kan vissa av dessa leverantörer vada i oetiska vatten och erbjuda tjänster för uppsatsskrivning i samband med sina kontrolltjänster. Det är därför många elever och lärare föredrar prenumerationsbaserade pjäser som fokuserar på integritet, som skrivverktygen EasyBib. Med våra premiumverktyg får du mer än bara stödjande bevis på att ditt papper är original och med dina egna ord. Din text skannas efter potentiellt matchande text och områden som behöver din uppmärksamhet markeras. Om du samtycker till att ett citat behövs, kommer våra citeringsverktyg och resurser att ge dig den information du behöver för att formatera och infoga de nya källorna i din text såväl som i din citerade sida.


Vår uppsatsgranskare söker på nätet efter fraser, meningar eller passager som liknar dem i din uppsats. Om den returnerar matchande text kan det tyda på att du har stycken som saknar citat. Precis som med många pjäser kommer vårt verktyg att berätta hur många instanser av matchande text det hittar i ditt papper. Vårt plagiatverktyg är dock utformat för att göra mer än de flesta gratisverktyg. När en del av ditt papper flaggas för granskning ger vi dig källan som den matchar. Precis som med vårt onlineverktyg för stavningskontroll har du möjlighet att granska varje område och välja hur du ska fortsätta.


Om du bestämmer dig för att citera den flaggade texten kan du granska den föreslagna källan och få tillgång till våra citeringsverktyg för att skapa ett korrekt citat och börja bygga en bibliografi för din uppsats. På så sätt får du mer än bara förmågan att korrigera ditt arbete; med tiden kan du lära dig att undvika plagiat helt och hållet. Andra kan bara leta efter plagiat när de känner att det finns anledning att göra det. Det finns några röda flaggor som kan sticka ut för dem när de granskar ett papper som skulle leda till att de kör en plagiatkontroll, inklusive:. Inkonsekvens: Ändringar i teckensnitt, teckenstorlek, formalitet, formatering och mer kan indikera att delar av ett papper har kopierats och klistrats in.


Gamla referenser: En del av en väl undersökt artikel är att verifiera legitimiteten och relevansen av dina källor. Letar efter en pjäs att prova? Med EasyBib Plus får du obegränsade kontroller för att ge dig sinnesfrid när du lämnar in dina papper! Men du kanske fortfarande undrar: vad betyder plagiat? Så vad är plagiat? Några exempel på plagiat som elever tycker är förvånande är glömda citat, dålig omskrivning och att lämna in ditt eget arbete helt eller delvis för mer än en uppgift. Den här användbara artikeln ger mer hjälp med att känna igen och förstå de olika former som akademisk oärlighet kan ta. Att använda dina egna ord och idéer räknas naturligtvis inte som plagiat, och inte heller att använda allmän kunskap. I grund och botten är allmän kunskap information som är väl känd av den genomsnittliga personen.


Exempel på allmän kunskap:. Så bör du bara inkludera dina ursprungliga tankar och allmän kunskap i dina papper? Självklart inte! Forskningsbaserade uppdrag är avsedda att visa din kompetens som forskare, trots allt, samt din förmåga att bygga på andras arbete för att formulera nya idéer. Vårt bibliotek med resurser innehåller gratis guider som hjälper dig att lära dig om olika stilar så att du kan strukturera och placera dem på rätt sätt. Och våra premiumverktyg hjälper dig inte bara att kontrollera grammatik, stavning och originalitet i dina tidningar, utan prenumeranter har också tillgång till våra verktyg för att skapa citat! Det är därför det är viktigt att erkänna plagiat i alla dess former om du vill säkerställa integriteten i ditt arbete.


När de flesta elever ombeds identifiera potentiella plagiatexempel och beteenden, är denna direkta och avsiktliga handling vad de först tänker på. När de bestämmer vilka verktyg som ska användas för att kontrollera ett papper för plagiat, letar instruktörer ofta efter de som identifierar inkrementella former såväl som fall av direkt kopiering och liknande fraser. Akademiskt självplagiat uppstår när en student lämnar in samma uppsats eller delar av en uppsats för mer än en uppgift. Inklusive ett citat för ett citat eller en idé som ger en felaktig bild av källmaterialet. Detta kan inträffa om en elev inte förstår referensen de citerar; om en student inkluderar ett citat för en oansedd källa; eller så stämmer helt enkelt inte källmaterialet överens med idén eller argumentet som eleven har tillskrivit det.


Oavsett anledning skadar detta beteende dem i slutändan i det långa loppet. När du parafraserar visar du att du förstår ämnet tillräckligt bra för att återskapa det med dina egna ord. Detta kan vara avsiktligt, men det kan också vara ett resultat av att man har dålig förståelse för hur man parafraserar. Akademiska institutioners policy omfattar vanligtvis vad som anses vara plagiat, konsekvenserna av att begå det och hur man undviker det. Oavsett miljö, tas plagiat inte lättvindigt, och konsekvenserna kan bli betydande. Av en bra anledning också! Oavsett om det är i en akademisk eller professionell miljö, återspeglar plagiatkonsekvenserna allvaret i gärningen, som i slutändan är en form av stöld som skadar alla inblandade.


Precis som vid stöld av ett materiellt föremål kan det finnas lagliga straff för plagiat. Det är trots allt en form av upphovsrättsintrång i många fall. En snabb sökning efter plagiatartiklar kommer att avslöja att professionella fall av intellektuell stöld har resulterat i civilrättsliga stämningar och till och med kan åtalas för brott under sällsynta omständigheter. Utöver de möjliga juridiska konsekvenserna kan yrkesverksamma förlora sina jobb eller behöva börja om på ett nytt område efter att deras bedrägeri har avslöjats. Även om det nästan alltid kommer att få konsekvenser för detta beteende, finns det ingen mening som passar alla plagiat. Beroende på omständigheterna kan akademisk oärlighet resultera i resultat som:.


Den akademiska oärligheten kan noteras på din utskrift, vilket kan leda till att du inte kommer in på din föredragna högskola, forskarskola eller doktorsexamen. programmet i framtiden. Ingen vill bli känd som en bedragare eller ha ett rykte om sig att vara oärlig följ dem genom sin karriär. Även den vaksamma kan falla offer för sämre verktyg, tyvärr. Innan du väljer en plagiatkontroll bör du förstå hur de fungerar och vad de kan och inte kan upptäcka. När de undersöker hur man kontrollerar plagiat drar de flesta studenter och yrkesverksamma slutsatsen att det inte bara är användbart utan också nödvändigt att inkludera ett kontrollverktyg i sin revisionsprocess.


När du överväger den herkuliska uppgiften att kontrollera varje rad i ditt papper mot texten i var och en av dina resurser, är fördelarna med en checker tydliga. Men håll ut. Svaret på detta ligger i plagiatdefinitionen du lärde dig ovan. Vad är plagiat? Detta kan till och med inträffa flera år efter att du först stötte på det. Du kanske undrar: hur kan plagiat undvikas om du måste redogöra för källan till varje tanke du tar med i ditt arbete? Några få undantag minimerar omfattningen av detta. Allmän kunskap om ditt ämne behöver inte stödjas av ett citat, inte heller kunskap som du fått genom din personliga erfarenhet. Att använda en prenumerationsbaserad eller gratis plagiatkontroll hjälper dig att hitta stycken som kan falla inom dessa kategorier så att du kan granska dem och själv bestämma om ett citat behövs.


Den genomsnittliga eleven kräver ungefär ord. Nu är det mycket detaljer att fånga. Förhasta inte din uppsats, se till att den är så full av relevant information som möjligt och utelämna alla onödiga detaljer. Oavsett vilken längd eller format du föredrar, kommer ditt arbete att hanteras med sakkunnig omsorg och omtanke. Att ta beslutet att få en personlig akademisk skrivtjänst är lätt. Berätta bara för oss ditt syfte och dina krav så hjälper vi dig. Våra kunder kan vara säkra på att de får en högkvalitativ pappersskrivtjänst. Det är bara priset som skiljer mellan vår tjänst och de andra skrivtjänsterna.


Medan stöd för uppsatsskrivande, som du borde få mycket av, kan hittas för alla de ämnen du kan ha, till exempel kan du hitta stöd för uppsatsskrivande för råd och stöd för uppsatsskrivande för pengar uppsatser, kommer du bara att få kvalitetstjänster som vi har författare som alla är experter. Du behöver inte tänka på några tråkiga och kluriga ämnen i dina uppsatser. Du kan få ditt arbete publicerat på hundratals webbplatser. Du bör ha förmågan att enkelt hitta en tjänst för att skriva uppsatser för alla dina behov av högskoleuppsatser. Här på College Essay Writing Service By Expert Writers, vi är här för att hjälpa dig att skriva perfekta uppsatser till rätt pris.

No comments:

Post a Comment