Monday, February 7, 2022

Mitt land sri lanka essä engelska

Mitt land sri lanka essä engelska



Min bror älskar min hund. Vi fick självständighet i Vissa engelska ord verkar likna varandra men de har olika betydelser. Förvirrande ord. Sri Jayawardenapura Kotte är Sri Lankas huvudstad. Vi hade mycket tur eftersom det var både vintersäsongen och snöiga dagar. MITT LAND.





Sökformulär



Mitt land Sri Lanka Mitt land är Sri Lanka. Det är en ö som ligger i Indiska oceanen. Det är en vacker mitt land sri lanka uppsats engelska. Den största floden i Sri Lanka är Mahaweli och det högsta berget är Piduruthalagala. Det högsta vattenfallet är Bambarakanda. Huvudstaden [ Huvudstaden i mitt land är Sri Jayewardenepura Kotte och den kommersiella huvudstaden är Colombo. Presidenten för mitt land sri lanka uppsats engelska landet är Hon. Maithripala Sirisena och premiärministern är Hon. Ranil Wickramasinghe. Vår nationalflagga heter Lejonflaggan. Vår nationalblomma är blå näckros, nationalträd är Na-träd, nationalfågel är djungelfågel, nationaldjur är jätteekorren och vår nationalsport är volleyboll.


Men Sri Lanka är känt för cricket. Den 4 februari blev Sri Lanka självständigt. De officiella språken i Sri Lanka är singalesiska, tamilska och engelska. Mitt land är ett fredligt land där alla religioner som buddhister, kristna, muslimer och hinduer alla lever i harmoni. Jag är så stolt över att vara lankesisk. Mitt land sri lanka essä engelska älskar mitt fosterland Sri Lanka mycket. Han är 35 år gammal. Han har lockigt hår. Han släpper mig till skolan. jag älskar min pappa. Pabalu Dikkumbura 6 år Musaeus College, mitt land sri lanka uppsats engelska. Jag själv Jag heter Thenulya. jag är åtta år gammal. Jag bor i Maharagama. Jag studerar på Logos College. Min favoritfärg är rosa. Min bästa vän är Atara och jag älskar att leka med henne. Jag har en syster och inga bröder.


Mina hobbyer är att rita bilder och göra modeller med lera. Jag älskar att äta chokladkaka och dricka Milo. Av alla länder jag har besökt är mitt favoritland Dubai, mitt land sri lanka uppsats engelska. Thenulya Weerawardhana 8 år Logos College. Ramazan Ramadhan är fastans månad. Varje muslim i alla åldrar deltar i fastan. Ramadan, den årliga fastan, mitt land sri lanka uppsats engelska, infaller i den nionde månaden i den muslimska kalendern. De som fastar får varken ta mat eller dryck under hela dagsljuset. Framför allt måste de hålla sig borta från saker som är skamliga och att ljuga.


Fasta kan vara lite svårt när det faller under sommaren. Även om det kommer att vara lite svårt, fastar en muslim med glädje oavsett årstid och lyder Allahs order. Det finns muslimer som älskar sommarfasta mest. Det finns ett djupt förhållande mellan Ramadhan och den heliga Koranen. De som fastar, vänder sig om och om igen till den heliga Koranen eftersom Allah uppenbarade det i månaden Ramadan för vår helige profet Muhammed. Shaifna Aroos 10 år Ilma Int. Vi tycker alla om att titta på tv. En av de främsta anledningarna till att vi tittar på tv är att skaffa oss kunskap.


Några kunniga kanaler är NatGeo, Discovery, NDTV Good times, NatGeo Geography etc. Dessa kanaler är baserade på allt om världen och typer av människor, naturkatastrofer, antika och historiska platser och många fler. Det finns även andra användbara samt roliga och intressanta kanaler. Till exempel är FoxLife en kanal som visar olika typer av mat och recept. De berättar om olika typer av mat som äts i olika delar av världen. Vi som barn älskar att titta på animerade program som finns på Cartoon Network, Nickelodeon, mitt land sri lanka uppsats engelska, Pogo och många fler. Vi kan titta på tecknade serier som Tom och Jerry som har en moral. Den lär oss att inte slåss och bråka och istället leva i fred, vänskap och harmoni.


Nyheter är ett av de viktigaste programmen som vi måste se. Vi måste göra det till en vana att se minst ett nyhetsavsnitt om dagen eftersom det finns många nyhetsuppdateringar dagligen från tidig morgon till midnatt. Genom att titta på den här typen av viktiga program kan vi utveckla vår hjärna och lära oss mycket om världen. Vi kan också titta på tecknade filmer men inte för mycket eftersom det kan påverka vår syn och hjärna. Min bästa vän Min bästa vän är Sandra. Vi går båda på Kudapaduwa Sinhala Mixed School i Negombo. Hon är elva år gammal. Hennes favoritmat är vindruvor och hennes favoritfärg är röd. Hon har en husdjurshund. Hennes favoritämne är naturvetenskap och hon skulle vilja bli lärare. Sandra gillar att läsa engelska böcker. Hon har ett mycket gott hjärta. Jag älskar min bästa vän väldigt mycket. Mitt land sri lanka essä engelska Hansika Grade 6 Kudapaduwa Sinhala M.


Betydelsen av träd Träd är en av de viktigaste sakerna i världen. De ger oss skugga. När vi ska någonstans i solen, när vi är trötta, sitter vi under ett träd för att vila. Vi väljer ett träd för att det är skuggigt. Träd ger oss mat. Vi tar frukt, grönsaker, spannmål och gröna löv från träd. Vi äter också rötter som morötter, sötpotatis, maniok och rödbetor. Träd ger oss trä för att göra hus, byggnader, möbler mm. Det viktigaste är att de ger oss syre att andas. Träd gör vår jord ren och vacker, mitt land sri lanka uppsats engelska.


Vi får inte hugga träd. Det tar bara några minuter att hugga ett träd men det tar år att växa. Sanduni Jayathilake Grade 7 Little Flower Convent, Bandarawela. Månen På kvällen när månen går ner öppnar sig fladdermöss ögon. Barn slutar leka och går tillbaka hem. Butiker är stängda för dagen, mörkret dyker upp lite i taget Och natten dominerar. Barn går och lägger sig, Vid midnatt kommer tjuvar för att stjäla, Men de kan inte gömma sig för månen. En oförglömlig resa Vi åkte på en resa till England under några månader. jag hade massor med kul mitt land sri lanka uppsats engelska vi reste.


Det var en fantastisk upplevelse för oss. Vi åkte dit efter två dagar. jag var så uppspelt. Efter att vi åkt dit hade vi mycket roligt med att spela tennis. Sedan på natten bosatte vi oss på ett fantastiskt femstjärnigt hotell. Vi åt vår middag från det hotellet. Det var mycket utsökt. Det var nära hotellet. Vi gick alla till Bits Park för att spela. Vi hade mycket tur eftersom det var både vintersäsongen och snöiga dagar. Vi gjorde en snögubbe och lekte med snöbollar.





jag tillbringade min sommarlovsuppsats



HEM GÅ MED NU LOGGA IN HJÄLP BOKMÄRKE KONTAKTA OSS. Mitt land är Sri Lanka Mitt land är Sri Lanka Mitt land heter Sri Lanka. Dess huvudstad är Sri Jayewardenepura kotte. Presidenten är Mahinda Rajapaksha och premiärministern är D. M Jayaratne. Sri Lanka är omgivet av Indiska oceanen. Landytan i mitt land mäter nästan kvadratkilometer och 30 procent av det är täckt av skog. Landets naturliga skönhet ledde till att det kallades Pärlan av Indiska oceanen . Landsspelet är volleyboll. Chirana Nethaka, årskurs 5, JMC College International, Nittambuwa. Producerad av Lake House. Copyright © - The Associated Newspapers of Ceylon Ltd. Hoppa till huvudinnehållet. Sökformulär. World Education Jobs E-Paper Marriage Proposals.


Mitt land. Ditt namn. Lämna detta fält tomt. relaterade artiklar. Inledde alla trodde att Mahadenamuttha var mycket klok och kom till honom för att få sina problem lösta. Så här löste han en älskade sagor. Lilla röda hönan och den luriga räven. Den lilla röda hönan bodde i en liten träkoja nära en skog. Sly Fox bodde också i den här skogen. Hungry Sly FoxOne Recension av en bok jag läst. Den bästa berättelsen jag har läst är The village in the jungle av Leonard Woolf. Den här romanen översattes till singalesisk eftersom Beddegama-djur är en del av naturen. Min husdjurshund. Namnet på min hund är Solo. Den är åtta år gammal. Shaifna Aroos 10 år Ilma Int. Vi tycker alla om att titta på tv. En av de främsta anledningarna till att vi tittar på tv är att skaffa oss kunskap.


Några kunniga kanaler är NatGeo, Discovery, NDTV Good times, NatGeo Geography etc. Dessa kanaler är baserade på allt om världen och typer av människor, naturkatastrofer, antika och historiska platser och många fler. Det finns även andra användbara samt roliga och intressanta kanaler. Till exempel är FoxLife en kanal som visar olika typer av mat och recept. De berättar om olika typer av mat som äts i olika delar av världen. Vi som barn älskar att titta på animerade program som finns på Cartoon Network, Nickelodeon, Pogo och många fler. Vi kan titta på tecknade serier som Tom och Jerry som har en moral.


Den lär oss att inte slåss och bråka och istället leva i fred, vänskap och harmoni. Nyheter är ett av de viktigaste programmen som vi måste se. Vi måste göra det till en vana att se minst ett nyhetsavsnitt om dagen eftersom det finns många nyhetsuppdateringar dagligen från tidig morgon till midnatt. Genom att titta på den här typen av viktiga program kan vi utveckla vår hjärna och lära oss mycket om världen. Vi kan också titta på tecknade filmer men inte för mycket eftersom det kan påverka vår syn och hjärna. Min bästa vän Min bästa vän är Sandra. Vi går båda på Kudapaduwa Sinhala Mixed School i Negombo. Hon är elva år gammal. Hennes favoritmat är vindruvor och hennes favoritfärg är röd. Hon har en husdjurshund. Hennes favoritämne är naturvetenskap och hon skulle vilja bli lärare. Sandra gillar att läsa engelska böcker.


Hon har ett mycket gott hjärta. Jag älskar min bästa vän väldigt mycket. Anne Hansika Grade 6 Kudapaduwa Sinhala M. Betydelsen av träd Träd är en av de viktigaste sakerna i världen. De ger oss skugga. När vi ska någonstans i solen, när vi är trötta, sitter vi under ett träd för att vila. Vi väljer ett träd för att det är skuggigt. Träd ger oss mat. Vi tar frukt, grönsaker, spannmål och gröna löv från träd. Vi äter också rötter som morötter, sötpotatis, maniok och rödbetor. Träd ger oss trä för att göra hus, byggnader, möbler mm.


Det viktigaste är att de ger oss syre att andas. Träd gör vår jord ren och vacker. Vi får inte hugga träd. Det tar bara några minuter att hugga ett träd men det tar år att växa. Sanduni Jayathilake Grade 7 Little Flower Convent, Bandarawela. Månen På kvällen när månen går ner öppnar sig fladdermöss ögon. Barn slutar leka och går tillbaka hem. Butiker är stängda för dagen, mörkret dyker upp lite i taget Och natten dominerar. Barn går och lägger sig, Vid midnatt kommer tjuvar för att stjäla, Men de kan inte gömma sig för månen. En oförglömlig resa Vi åkte på en resa till England under några månader. Jag hade väldigt roligt när vi reste. Det var en fantastisk upplevelse för oss. Vi åkte dit efter två dagar.


jag var så uppspelt. Efter att vi åkt dit hade vi mycket roligt med att spela tennis.

No comments:

Post a Comment